Havenonline

NIEUW! Het laatste nieuws vanuit de Eemshaven direct op je telefoon via WhatsApp of Telegram

Eemshaven- Als websitebeheerder blijft het geweldig om te zien hoeveel bezoekers Eemshavenonline keer op keer blijft trekken. In 2023 hebben dan ook al 155.700 bezoekers de website bezocht. Gemiddeld zit het bezoekersaantal dan ook tussen 150 en 250 per dag, met vele uitschieters naar boven. Momenteel wordt het laatste nieuws van de website gedeeld via Facebook, X (Twitter), LinkedIn, Instagram en YouTube voor de laatste video’s.
Maar Eemshavenonline gaat ook met de tijd mee en daarom is er een nieuwe manier om de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Eemshavenonline zit vanaf nu ook op WhatsApp en Telegraam. Hier wordt gebruik gemaakt van een kanaal waarin de laatste nieuwsberichten gedeeld zullen worden. Eemshavenonline berichten direct op je telefoon, klik hieronder op de logo’s. Een uitleg van hoe het werkt, staat verder in dit bericht.


Klik hier om te abonneren op het WhatsApp kanaal van Eemshavenonline

Klik hier om te abonneren op het WhatsApp-kanaal van Eemshavenonline

Klik hier om te abonneren op het Telegram-kanaal van Eemshavenonline


Wat is een kanaal?
Een kanaal op WhatsApp en Telegram is een omgeving waarin de kanaalbeheerder, Eemshavenonline, berichten kan sturen. Dit zal in het geval van Eemshavenonline gaan om de laatste nieuwsberichten. Het kanaal kan gevolgd worden en hiermee ontvang je het laatste nieuws direct op je telefoon. In het kanaal kan niet gereageerd worden en zijn jouw gegevens zoals telefoonnummer en profielfoto niet zichtbaar voor andere mensen.

Hoe kan ik Eemshavenonline volgen op WhatsApp of Telegram?
Klik op bovenstaande logo’s van WhatsApp of Telegram om het kanaal te openen.

Whatsapp
Bij het openen van het WhatsApp-kanaal staat rechtsbovenin ”volg”. Door hier op de klikken ga je het kanaal volgen en ontvang je het laatste nieuws. Zorg wel dat je meldingen inschakelt door op het belletje te klikken.

Telegram
Bij het openen van het Telegram-kanaal staat onderin ”lid worden”. Door hier op te klikken ga je het kanaal volgen en ontvang je het laatste nieuws. Zorg wel dat je meldingen inschakelt. Wanneer onderin ”geluid uit” staat zijn melding ingeschakeld. Indien meldingen zijn uitgeschakeld, zie je boven een luidspreker met een streep erdoor.

Volg jij Eemshavenonline al?

Translate