Adverteren

Uw bedrijf promoten op Eemshavenonline? Dat kan! Eemshavenonline wordt dagelijks door vele bezoekers bekeken. Op de sociale media is Eemshavenonline online op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube, Telegram en WhatsApp waar een grote variëteit aan mensen de berichten voorbij zien komen.

Adverteren op Eemshavenonline is mogelijk aan de rechterzijde van de website in een slider vorm. De advertentie is verbonden aan een hyperlink waardoor de bezoekers op de website van de betreffende adverteerder komen. Uiteraard wordt elke adverteerder aangekondigd in een daarbij behorend aankondigingsbericht. Ook is het mogelijk om vanuit de organisatie nieuws in te sturen.

Naast de website, wordt ook een wekelijkse samenvatting van de berichten, die geplaatst zijn op de website, verstuurd. Bezoekers kunnen zich via de website aanmelden voor deze samenvatting. In deze weeksamenvatting worden tevens de logo’s van de adverteerders weergegeven.

Al tegen een scherpe prijs kan uw logo op de website komen. Meer informatie? Neem contact op via: info@eemshavenonline.nl

Translate