Eemshavenonline shop

De Eemshavenonline shop is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 per jaar geopend voor u.


Foto’s helemaal van u

Met de vele foto’s welke op de website zijn te vinden, zit hier misschien één tussen die u voor bedrijfs- of persoonlijke doeleinden wilt gebruiken. Foto’s zijn verkrijgbaar op aanvraag en na de aankoop worden de foto’s aan u geleverd op volledige kwaliteit en zonder copyright. De foto’s worden altijd per mail verzonden. Om een prijsaanvraag te doen en foto’s te bestellen, klik op onderstaande knop.


Fotoproducten met een Eemshavenonline foto

Wilt u de Eemshaven ook in uw woonkamer, kantoor, kantine, op jouw bureau of ergens aan de muur?
Eemshavenonline kan op aanvraag ook de foto’s leveren in bijvoorbeeld de vorm van een kalender, agenda, verschillende soorten wanddecoraties (zoals foto’s op canvas) en meer.
Prijs voor de items is altijd op aanvraag.


Routes door de Eemshaven

Fietst of wandelt u weleens door de Eemshaven, maar heeft u geen idee wat u allemaal om u heen ziet? Dan heeft Eemshavenonline de oplossing voor u. Eemshavenonline heeft meerdere fiets- en wandelroutes ontworpen in en rondom de Eemshaven.

De routes zijn:

  • Inclusief QR-codes zodat u tijdens het wandelen of fietsen van de route informatie kan verkrijgen over de haven en activiteiten, op verschillende locaties langs de route.
  • Volledig gratis, maar een donatie door middel van de QR-betaalcode wordt op prijs gesteld. De QR-code is te vinden in de route.
  • Up-to-date op basis van de huidige activiteiten in de haven en worden zo vaak mogelijk bijgewerkt. De datum van de laatste versie wordt vermeld bij de route.
    Activiteiten welke plaatsvinden, na de laatste route datum worden dan ook niet vermeld.

Wandel- en fietsroutes zijn voor persoonlijk gebruik en mogen zonder toestemming niet gedeeld of gebruikt worden voor bedrijfsdoeleinden.
Tevens is het verveelvoudigen van de routes niet toegestaan zonder toestemming. Toestemming kan verkregen worden via info@eemshavenonline.nl.


Adverteren op Eemshavenonline

Naast het bestellen van foto’s, fotoproducten en het verkrijgen van Eemshaven routes, is het ook mogelijk om te adverteren op Eemshavenonline. Promoot uw bedrijf op de website, middels uw eigen logo.
Meer informatie over adverteren, klik hier.


Presentaties Eemshaven

Meer komen te weten over de Eemshaven? Eemshavenonline kan binnen uw business club, bedrijf, etc. presentaties over de Eemshaven verzorgen. Dit zodat u volledig op de hoogte bent van de activiteiten in de Eemshaven. Lijkt u dit leuk? Neem dan contact op, klik hier.

Translate