Havenonline

Eemshavenonline in het nieuws

Eemshaven- Iedereen kent natuurlijk Eemshavenonline als de nieuws website vanuit de Eemshaven. Maar wist je dat Eemshavenonline zelf ook weleens in het nieuws is te vinden?

Onderstaande berichten zijn allen geplaatst op websites of sociale media van verschillende bedrijven. Heeft u ook interesse in foto’s welke op de website zijn geplaatst? Neem dan vrijblijvend contact op voor de kosten. Foto’s van de website of sociale media van Eemshavenonline mogen niet zonder toestemming worden gebruikt en verspreid.


Immense fundatiepalen op transport door het havengebied

Het havenbedrijf Groningen Seaports heeft de foto’s van de fundatiepalen gebruikt op hun sociale media kanalen, in een nieuwsbrief en op de website van het bedrijf.
Dit bekijken op Eemshavenonline? Klik hier.


Vopak wordt aandeelhouder van EemsEnergyTerminal

EemsEnergyTerminal (Gasunie) heeft een foto van Eemshavenonline gebruikt bij één van de persberichten aangaande de EemsEnergy Terminal.


Artikelen op Schuttevaer website en in krant

Sinds kort is Eemshavenonline ook te vinden op de Schuttevaer en de daarbijbehorende krant. Eemshavenonline werkt freelance voor de Schuttevaer en de artikelen, welke interessant zijn voor Schuttevaer worden geplaatst.


Artikelen in Ommelander Courant

Naast de Schuttevaer is Eemshavenonline ook al langere tijd werkzaamheden als freelance journalist voor de Ommelander Courant. De Ommelander is een regionale krant voor de regio Noord-Oost Groningen.

Translate