Bedrijven

BvD Montage nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Sinds vandaag mag Eemshavenonline weer een nieuwe adverteerder toevoegen aan de website. Welkom BvD Montage uit Lutjegast!

BvD Montage uit Lutjegast is een echte alleskunner op het gebied van reparatie en onderhoud van machines en installaties. BvD richt zich voornamelijk op onderhoud in de industrie, grond-, weg- en waterbouw, maar ook werkzaamheden in de transportsector komen regelmatig voor. BvD heeft een mobiele werkplaats waarin vele van de reparaties op locatie van de klant kunnen worden uitgevoerd. Hierbij te denken aan onderhoud en reparaties van grotere machines, zoals (vuil)waterpompen, aggregaten (elektrisch, maar ook hydrauliek), grondverzetmachines en kranen. 

Naast het onderhoud kan BvD ook assisteren bij snij-, las- en constructiewerk middels mobiele las-stations. Dit zowel middels elektrode als MIG/MAG-lassen. Of het nou gaat om een lasklus in een industrieomgeving, een haven of een locatie in de landbouw, BvD Montage staat voor de klant klaar.  

Verder biedt BvD Montage machinistenverhuur aan voor onder andere tele- en rupskranen, torenkranen, autolaadkranen, grondverzetmachines en verreikers. Uw machinist onverwachts uitgevallen, BvD kan te hulp schieten. Ook beschikt BvD nog over een certificering voor hijsbegeleider (rigger). 

Denkt u dat dit alles is waar BvD Montage u mee kan helpen? Dan heeft u het mis. Ook bij transport van machines en onderdelen bent u bij BvD op het juiste adres. BvD beschikt over een trekker-oplegger combinatie, die geschikt is voor vervoer van zowel mobiele als niet mobiele machines en objecten. Zo brengt BvD de machines of onderdelen naar alle bestemmingen. 

Nieuwsgierig geworden naar BvD Montage? Neem een kijkje op de website www.bvdmontage.nl of stuur een mail naar: bvdmontagetransport@gmail.com.

Translate