Bedrijven

Hercules Catering staat voor u klaar tijdens de kerst

’t Zandt- Het lijkt nog zover weg maar voor u het weet is het zover, de kerst. Heeft u geen zin aan koken tijdens de kerst? Of vindt u uit eten tijdens de kerst ook zo druk? Bestel dan een heerlijk kerstbuffet bij Hercules Catering uit ’t Zandt. 

In samenwerking met Hapjes aan Huis levert Hercules Catering u een heerlijk buffet aan huis. Hierbij kunt u kiezen uit vijf hoofdgerechten en zijn de buffetten te bestellen met voor- en nagerecht. Daarnaast kan ook rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën, zodat iedereen van het kerstbuffet kan genieten.

Bestel nu uw kerstbuffet bij Hercules Catering. De gegeven prijs is inclusief 5 euro vroegboekkorting. Deze prijs is geldig tot 9 december. Nieuwsgierig geworden? Klik hier.

Heerlijke andere warme en koude buffetten, gourmet en barbecue en vele andere lekkernijen zijn ook te bestellen bij Hercules Catering. Neem een kijkje op website www.hercules-catering.nl, bij Hercules Catering bent u op het juiste adres voor al uw feesten, partijen voor zowel bedrijven en particulieren. Uiteraard ook in de Eemshaven.

 

Translate