Hercules Catering staat voor u klaar tijdens de kerst

’t Zandt- Het lijkt nog zover weg maar voor u het weet is het zover, de kerst. Heeft u geen zin aan koken tijdens de kerst? Of vindt u uit eten tijdens de kerst ook zo druk? Bestel dan een heerlijk kerstbuffet bij Hercules Catering uit ’t Zandt. 

In samenwerking met Hapjes aan Huis levert Hercules Catering u een heerlijk buffet aan huis. Hierbij kunt u kiezen uit vijf hoofdgerechten en zijn de buffetten te bestellen met voor- en nagerecht. Daarnaast kan ook rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën, zodat iedereen van het kerstbuffet kan genieten.

Bestel nu uw kerstbuffet bij Hercules Catering. De gegeven prijs is inclusief 5 euro vroegboekkorting. Deze prijs is geldig tot 9 december. Nieuwsgierig geworden? Klik hier.

Heerlijke andere warme en koude buffetten, gourmet en barbecue en vele andere lekkernijen zijn ook te bestellen bij Hercules Catering. Neem een kijkje op website www.hercules-catering.nl, bij Hercules Catering bent u op het juiste adres voor al uw feesten, partijen voor zowel bedrijven en particulieren. Uiteraard ook in de Eemshaven.

 

close
Ontvang het laatste nieuws van Eemshavenonline nu wekelijks in je mailbox!
Translate