Bedrijven

CIV Offshore & Shipping dealer van Dynamic Load Monitoring

Den Oever/Eemshaven- Sinds kort is CIV Offshore & Shipping (CIVOS) importeur van Dynamic Load Monitoring (DLM) voor zowel verkoop als verhuur. CIVOS is het dealerschap aangegaan samen met DOES BV.

Dynamic Load Monitoring Ltd ontwikkelt en fabriceert een breed scala aan load cell en load monitoring systemen, plus materieel voor de offshore cable industrie waaronder grapnel equipment. Het merk heeft een uitstekende naam in de offshore energie markt en CIVOS wil samen met DOES de producten verder promoten op de Europese markt.

Daarnaast is DLM sinds kort een officieel dealer van Dunlop Aircraft Tyres, specifiek voor de levering van 18” Dunlop banden, welke breed in de offshore cable sector en andere renewable energie sectoren worden toegepast. Ook deze producten vallen hiermee vanzelfsprekend binnen de leveringsscope.

Joost Crommentuijn van CIV Offshore & Shipping: “Als full service leverancier voor de offshore energie- en maritieme branches zijn we bij CIV Offshore & Shipping verheugd de samenwerking met DLM aan te kondigen. Het service- en productassortiment van DLM is een welkome aanvulling op onze bestaande scope. Onze directe betrokkenheid bij onder meer de offshore windmarkt biedt een geweldige kans voor de verkoop en verhuur van DLM-producten. Wij opereren vanuit alle grote havenlocaties langs de Nederlandse kustlijn en zijn in staat snel op uw wensen in te spelen en korte doorlooptijden te bieden”.

Translate