Havenonline

Eemshavenonline blijft online met vele bezoekers

Eemshaven- Misschien heb jij het deze zondag gemerkt, de website was even niet bereikbaar. Het blijft het internet en daar kunnen dus soms eens zaken gebeuren die je niet altijd onder controle hebt. Gelukkig heeft Eemshavenonline dan de hulp van de super snelle service van MagicServices achter de hand. Eén mailtje en de website was binnen een halfuur weer online.

Met de bezoekersaantallen van de afgelopen tijd, is het fijn om zo een helpdesk te hebben waardoor de bezoekers 24/7 de website kunnen blijven volgen. Met Magic Webservices & Solutions is Eemshavenonline dan ook aan het juiste adres voor snelle en betrouwbare webhosting.

Bezoekers
Heb jij de afgelopen dagen Eemshavenonline bezocht? Dan was je zeker niet de enige.
Op 3 augustus bezochten maar liefst 7213 bezoekers de website. Daarnaast bezochten 41.111 bezoekers de website op 20 augustus, een record! Ook vandaag weten de bezoekers Eemshavenonline te vinden en het bezoekersaantal zit tijdens het schrijven van dit bericht alweer op 7483.

De maand augustus is dan ook tot nu toe al een top maand, met inmiddels al 62.880 bezoekers. In geheel 2023 hebben al 140.750 bezoekers de website bezocht. Om een idee te geven, in het jaar 2022 had de website 69.047 bezoekers.

Trots dat al deze bezoekers elke dag Eemshavenonline bezoeken, voor het laatste nieuws vanuit de Eemshaven. Want je weet, Eemshavenonline is altijd online vanuit de Eemshaven.

Uw bedrijf promoten op Eemshavenonline? Klik dan hier.

Translate