Bedrijven

Zelfklevende tape voor afdichting scheepsluiken

Eemshaven- Het zowel in Den Oever als Eemshaven gevestigde CIV Offshore & Shipping levert alle soorten artikelen aan de scheepvaart. Hierbij te denken aan touwen, stroppen, kabels, maar ook alles op het gebied van lading zekeren en veiligheid.

CIV Offshore & Shipping heeft sinds kort een nieuw product in het assortiment. De zogenaamde Nemo Hatch Cover Tape, een zelfklevende tape die gebruikt kan worden in de scheepvaart.

De zelfklevende tape is gemaakt van grof polyester Coex film met daarbij een plakkende laag. De tape is ontworpen en ontwikkelt in nauwe samenwerking met industrie-experts ook op het gebied van scheepvaart. De tape is uitermate geschikt voor het waterdicht afsluiten van onder meer scheepsluiken, maar ook als anti-corrosie bescherming van metalen constructies.

Voordeel van de tape is dat het zelfs bij lagere temperaturen toepasbaar is, dit in tegenstelling tot vele andere tapes. Verder heeft de tape een anti-slip laag en is het gemaakt van een duurzame en robuuste kwaliteit. Tevens laat de tape bij het verwijderen geen resten achter.

De tape wordt geleverd in verpakkingen met een standaard lengte van twintig meter en dikte van 1,5 millimeter. Breedte van de tape kan variëren tussen de tien en vijftien centimeter. Echter zijn andere lengtes, breedte of diktes van de tape ook op aanvraag leverbaar.

Meer info over de Nemo Hatch Cover tape via CIV Offshore & Shipping, klik hier.

Translate