Bedrijven

DHSS naar Frankrijk voor helikoptervluchten

Saint-Nazaire- Altijd leuk om nieuws van een adverteerder te delen. Niet alleen in de Nederlandse havens verricht DHSS haar werkzaamheden, maar inmiddels gaat het bedrijf ook over de Nederlandse grens. Voor een project in Frankrijk is een team van DHSS afgereisd naar Saint-Nazaire.

Tezamen met CHC Helicopter zal DHSS de komende maanden aanwezig zijn op Saint-Nazaire Montoir Airport. Vanaf een kantoor aldaar zullen helikopteroperaties worden geregeld voor het offshore windpark Saint Nazaire. DHSS acteert als subcontractor voor CHC en DHSS zal dan ook zorgdragen voor de grondoperaties, zoals het inchecken en manifesteren van bagage en passagiers. Alles om te zorgen dat de passagiers en bagage op tijd op de betreffende helikoptervlucht komt.

Verder zal DHSS zorg dragen dat alle passagiers helikopter pakken aan krijgen. DHSS maakt hierbij gebruik van helikopter survival suits van het Deense bedrijf HeliPPE.

De vluchten die verzorgt zullen worden vanuit Saint-Nazaire zijn voor de klant DEME, die installatieschepen heeft varen in het windpark Saint-Nazaire.

Het windpark Saint-Nazaire zal straks bestaan uit 80 windturbines met een totale capaciteit van 480 megawatt. Het park is gelegen op twaalf kilometer van de kust van Saint-Nazaire.

Bron: DHSS

Translate