Bedrijven

Shell Aviation gaat brandstof leveren voor heliport Eemshaven

Eemshaven- EMS Maritime Offshore (EMO), de exploitant van Heliport Eemshaven, heeft een langjarig contract getekend met Shell Aviation voor de toekomstige levering van JET-A1 brandstof voor helikopters. Daarmee is opnieuw een belangrijke mijlpaal behaald voor Heliport Eemshaven.

De eerste levering brandstof vindt al op korte termijn plaats. Heliport Eemshaven zal binnen enkele weken volledig operationeel zijn en erkend zijn als internationale luchthaven. De eerste commerciële helikoptervluchten hebben inmiddels plaatsgevonden.

“Met Shell Aviation hebben we een sterke partner aan onze zijde die ons zal voorzien van de hoogste kwaliteit brandstof en zorgt voor leveringszekerheid in de toekomst”, aldus Marcel Diekmann, van EMS Maritime Offshore.

“Wij geloven in het succes van Heliport Eemshaven op de lange termijn en de ontwikkelingsmogelijkheden. We kijken ernaar uit om deze weg gezamenlijk met EMS Maritime Offshore in te slaan voor de komende jaren”, zegt Yannick Leushuis, Algemene Luchtvaart Sales Manager West-Europa bij Shell Aviation.

Bron: Persbericht Groningen Seaports 

Translate