Bedrijven

Nieuwe Financieel Directeur bij Cargostore

Londen- Cargostore Worldwide, een toonaangevende wereldwijde leverancier van DNV 2.7-1 offshore-containers en ISO-zeecontainers, heeft een nieuwe Financieel Directeur aangewezen. Adam Patrick is verheugd te zijn benoemd als de nieuwe CFO (Chief Financial Officer) van het bedrijf.

Adam werkte al drie jaar voor Cargostore als Financial Controller er werd opgeleid door de vorige CFO van het bedrijf, Alan Jordan.

“Alan is een geweldige mentor en een geweldige leider geweest tijdens mijn tijd bij Cargostore”, aldus Patrick. “Ik ben dankbaar voor de kennis en ervaring die hij me heeft bijgebracht en ik ben verheugd om deze nieuwe rol op me te nemen en bij te dragen aan het aanhoudende succes van het bedrijf.”

Alan Jordan, die zes jaar als CFO heeft gediend, gaat met pensioen. “Na zes lonende jaren als CFO bij Cargostore Worldwide, kondig ik met enige droefheid mijn afscheid van deze functie aan. Het was een ongelooflijke reis en ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om mijn rol te spelen in het succes van het bedrijf en door de jaren heen met zo’n geweldig team mensen te hebben gewerkt.

Nu ik terugtreed uit mijn rol, ben ik verheugd om het stokje over te dragen aan Adam Patrick, die de afgelopen drie jaar hard aan mijn zijde heeft gewerkt. Zijn technische bekwaamheid, aandacht voor detail en commercieel inzicht maken hem de ideale kandidaat om deze rol op zich te nemen. Ik ben verheugd om te zien wat de toekomst voor Cargostore in petto heeft en wens het bedrijf veel succes bij al zijn inspanningen.”

“We zijn heel blij dat Adam deze nieuwe rol op zich neemt”, zegt Andrew Hart, CEO van Cargostore Worldwide. Adam brengt een schat aan ervaring en expertise mee naar zijn nieuwe functie”.

Bron: Persbericht Cargostore Worldwide

Translate