Bedrijven

KTF Harlingen nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Vanaf vandaag is Eemshavenonline weer een adverteerder rijker. KTF Harlingen van harte welkom.

Sinds 2007 is KTF actief in het horizontaal-, verticaal- en intern transport, maar ook demontage, montage en speciaal transport. De projecten van KTF liggen uiteen van scheepvaart inclusief on- en offshore wind naar de industrie of exceptioneel transport. KTF wil de klant van A tot Z ondersteunen met een uitgebreide materieel vloot met telescoopkranen, torenkransen, transport en transportbegeleiding en autolaadkranen.

KTF is een familiebedrijf dat zich heeft gevestigd in de haven van Harlingen. Met een klantenbestand in Friesland, Drenthe, Noord-Holland en Groningen, is KTF natuurlijk ook actief in de Eemshaven. Bij KTF bent u op het juiste adres voor alle hijswerkzaamheden, met verschillende soorten kranen die een hijsvermogen kunnen genereren van 50 tot en met 400 ton. Een schip van 300 ton te water? Geen probleem voor KTF.

Naast het verhuren van kranen voor uw hijswerkzaamheden is KTF ook actief in het speciaal transport. Middels een aantal speciale transportcombinaties kan KTF exceptioneel transport uitvoeren tot wel 1000 ton. Een specialisme die KTF in de jaren heeft opgebouwd is het transport van windturbine componenten. Vanaf het schip naar de mobilisatie locatie, waarbij KTF hun kranen weer veelvuldig kan inzetten voor de opbouw van de windturbine.

Een allround dienstverlener voor uw hijsoperatie of speciaal transport? Dan bent u bij KTF op het juiste adres. De specialisten van KTF denken met u mee over de best passende logistieke oplossing. Met flexibel handelen, waarbij bovendien de veiligheid voorop staat, biedt KTF een totaaladvies voor de klant.

Nieuwsgierig geworden naar KTF Harlingen. Neem dan een kijkje op de website: www.ktf-harlingen.nl of neem contact op via info@ktf-harlingen.nl.

Translate