Bedrijven

Holland Norway Lines selecteert Broekman Logistics als partner in de Eemshaven

Eemshaven- Afgelopen vrijdag, op 1 april, is Mv Romantika aangekomen in de Eemshaven. Hier zullen de voorbereidingen plaats vinden voor de eerste afvaart op 7 april als RoRo en passagiers ferry. Broekman Logistics is geselecteerd als de strategische partner van Holland Norway Lines in de Eemshaven.

“Als Broekman Logistics zijn we trots om de partner te zijn van Holland Norway Lines. We zullen optreden als boekingsagent voor de vracht, als scheepsagent voor de schepen die de Eemshaven binnenvaren en verder zullen we Holland Norway Lines ondersteunen in hun ambities om de verbinding tussen Noorwegen en Nederland uit te breiden, zegt Andre van der Kevie, Branch Manager Broekman Eemshaven Services. “Gebruikmakend van onze ervaring in de Eemshaven, zijn wij in staat om Holland Norway Lines te ondersteunen in al hun activiteiten en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking de komende jaren”.

De RoRo en ferry operator werd in 2020 opgericht om de eerste directe verbinding voor zowel passagiers als vracht tussen de Eemshaven in Nederland en Kristiansand in Noorwegen tot stand te brengen.

“Voor Holland Norway Lines waren we op zoek naar een ervaren partner in de logistieke sector die in staat is om te ondersteunen als scheepsagent, havenagent en stuwadoor. Dit is waar we Broekman Logistics hebben gevonden. Wij zien Broekman Logistics als onze lange termijn strategische partner in de haven van Eemshaven op onze missie om Nederlands’ grootste rederij te worden voor internationale passagiers, goederen en vracht tussen Nederland en Noorwegen”, aldus Bart Cunnen, CEO van Holland Norway Lines.

Bron: Persbericht Broekman Logistics

Translate