Bedrijven

CIV Den Oever is op zoek!

Eemshaven- CIV Den Oever is haar activiteiten aan het uitbreiden en als adverteerder van Eemshavenonline helpt Eemshavenonline hier graag bij. CIV is op zoek naar een verkoopmedewerker binnendienst voor hun vestiging in de Eemshaven.

Houd jij van de zee en de wind? C.I.V. Den Oever u.a. is een sterke en stabiele organisatie die haar oorsprong vindt in de toelevering aan de lokale visserijvloot. Sinds zo’n jaar of 10 beweegt het bedrijf steeds meer in andere sectoren, waaronder offshore energy gerelateerde scheepvaart en schelpdier- en wiercultivatiesystemen.

CIV heeft een hoofdvestiging in Den Oever en sinds enkele tijd ook een vestiging in de Eemshaven. Vanwege de razendsnelle ontwikkelen in de markten, wil CIV graag het commerciële team uitbreiden met een gedreven verkoopmedewerker binnendienst. Iemand met kennis en affiniteit met de offshore energy scheepvaart en een commercieel talent. Ben jij communicatief, flexibel, collegiaal en ben jij geïnteresseerd in de bijzondere wereld van de offshore energy? Dan is CIV wat voor jou!.

Voor de volledig vacature kijk op www.civ.nl/vacatures.

Meer informatie over het bedrijf kijk op www.civ.nl en www.civos.nl of mail naar bedrijfsleider@civ.nl.

Translate