BedrijvenScheepvaart

Gulf Bunkering adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Sinds vandaag is Gulf Bunkering adverteerder op Eemshavenonline, van harte welkom! Als bunkerleverancier levert Gulf Bunkering verschillende hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen voor alle zeevaart- en binnenvaartschepen.

De vloot van Gulf bestaat uit acht moderne dubbelwandige schepen waarmee 24 uur per dag gebunkerd kan worden. Dit in alle Nederlandse (zee)havens. De schepen zijn voorzien van een volledig geautomatiseerd afleversysteem om snel en efficiënt te kunnen leveren. Alle schepen hebben een grote pompcapaciteit, wat de tijd van het bunkeren verkort.

Naast levering van brandstoffen middels de bunkerschepen, kan Gulf ook leveren middels een tanktruck. Deze trucks kunnen door heel Nederlands worden ingezet voor diverse producten en voldoen eveneens aan de hoogste eisen. Alle brandstoffen zijn opgeslagen in de verschillende tankterminals van Gulf, verdeeld over heel Nederland. Waaronder tevens Eemshaven en Delfzijl.

Gulf stelt de hoogste kwaliteitseisen aan hun producten. Door een zeer selectieve houding ten opzichte van internationale leveranciers, kan deze kwaliteit altijd gewaarborgd worden en kan Gulf aanbieden waar de klant om vraagt. Het kantoor in Den Helder zorgt voor de verkoop en tevens planning van alle bunkeropdrachten. Door de brede infrastructuur van Gulf kan er altijd flexibel en tegen een scherpe prijs geleverd worden.

Nieuwsgierig geworden naar de activiteiten van Gulf Bunkering? Neem dan een kijkje op de website www.gulf.nl/bunkering of neem contact op via bunkers@gulf.nl of bel 0223 677 024.

Translate