Fuel to win: ChangeXL adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Na Gulf Bunkering is ook ChangeXL adverteerder geworden op Eemshavenonline. Geweldig om te zien dat al deze bedrijven Eemshavenonline weten te vinden, opnieuw dan ook hartelijk welkom.

Een schonere en betere oplossing voor alle soorten motoren, alle brandstoffen en ongeacht de sector of industrie. ChangeXL is de verbeterde brandstof die zorgt voor ongekende prestatie en lagere emissies. Beter voor u en beter voor het milieu. ChangeXL genereert een besparing van kosten, verbetert uw prestatie en reduceert uitstoot.

Niet alleen de scheepvaart kan gebruik maken van ChangeXL maar ook de transport-, landbouw- en bouwsector. ChangeXL heeft een sterk reinigend vermogen, waardoor tanks, separatoren en motoren duidelijk schoner zijn en beter presteren. Koolafzetting in de motoren is een bekend probleem. ChangeXL breekt koolafzetting af en voorkomt overmatige vervuiling van de motor. De schonere verbranding van ChangeXL zorgt tevens voor een langere levensduur van uw motorolie en zorgt voor een grote reductie van roetuitstoot.

De werking van ChangeXL is gebaseerd op een mengsel van natuurlijke enzymen (deze breken bacteriën, schimmels en gisten af), ook wel biokatalysatoren genaamd. Dit unieke enzymconcentraat zorgt voor een moleculaire verandering van de brandstof wat leidt tot een snellere en betere verbranding, met veel minder uitstoot.

Waarom kiezen voor ChangeXL?

  • Lager brandstofverbruik
  • Minder uitstoot van CO2 (tot 10%), NOx (tot 20%) en roet en fijnstof (tot 40%)
  • Lagere onderhoudskosten
  • Betere prestaties
  • Voorkoming van bacterieproblemen
  • Langere levensduur van motorolie
  • Langere houdbaarheid van de brandstof

Nieuwsgierig geworden naar de ChangeXL brandstof? Neem een kijkje op de website www.changexl.com.

Ontvang het laatste nieuws van Eemshavenonline nu wekelijks in je mailbox!
Translate