Havenonline

Skydronepictures nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Per vandaag mag Eemshavenonline weer een nieuwe adverteerder welkom weten op de website. Van harte welkom Skydronepictures.

Skydronepictures richt zich op drone luchtfotografie, drone video en drone inspecties. Het bedrijf beschikt over een drone exploitatie vergunning voor vluchtuitvoeringen in de specifieke categorie, ontvangen van het Ministerie van Inspectie Leefomgeving en Transport.

Deze vergunning biedt de mogelijkheid om drone operaties uit te kunnen voor opdrachtgevers binnen no-fly zones. Hierbij te denken aan vliegen in haven- en industriegebieden, zoals de Eemshaven. Daarnaast is het mogelijk om in gecontroleerde luchtruimen (CTR) te vliegen en inspecties uit te voeren nabij gebouwen en objecten binnen de één en dertig meter.

Het inzetten van drones kent vele voordelen, met drones kunnen inspecties uitgevoerd worden op moeilijk bereikbare locaties zonder dat hier risico’s voor genomen hoeven te worden. Skydronepictures beschikt over een DJI Matrice 300 RTK en de DJI Enterprise Advanced dit maakt het tevens mogelijk om industriële visuele en thermografische inspecties uit te voeren. Ook bestaat de mogelijkheid middels fotogrammetrie een complete 2D kaart of 3D model van een gebied in kaart te brengen.

Nieuwsgierig geworden naar Skydronepictures? Neem een kijkje op de website, www.skydronepictures.nl of neem contact op via info@skydronepictures.nl.

Translate