Havenonline

Nieuw, nieuw, nieuw! Eemshavenonline shop met routes door de haven en meer…

Eemshaven- Tijd voor vernieuwing! Ondanks dat de berichten vanuit de haven altijd met het laatste nieuws komen, is het op de website ook weleens tijd voor iets nieuws. Vanaf nu is de Eemshavenonline shop geopend op de website. Neem jij een kijkje?

De shop is 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend en dus altijd voor jouw tot beschikking. In de shop is het mogelijk om foto’s of fotoproducten te bestellen, de mogelijkheid voor adverteren te bekijken en aanvraag te doen voor het geven van presentaties.

Maar dan, het leukste van de shop! In de shop kun je drie wandel- en drie fietsroutes vinden en deze zijn tevens gratis te downloaden. Zo kun jij op avontuur door de haven. De routes zijn inclusief QR-codes, die je leiden naar een Eemshavenonline pagina met informatie over de locatie waar je staat.
Zo leer jij nog meer over de haven en de omgeving erom heen.

De shop is eenvoudig te vinden door de knop ”shop” in het hoofdmenu aan te klikken. Maar voor nu, klik op onderstaande knop en neem snel een kijkje. Zo kun je morgen direct op pad door de haven, te voet of per fiets.

Translate