Havenonline

Nieuw! Het laatste nieuws wekelijks in de mailbox

Eemshaven- Eemshavenonline blijft in beweging met vanaf vandaag weer een leuke update op de website. Vanaf nu is het mogelijk om het laatste nieuws wekelijks in je mailbox te ontvangen. Een mooi overzicht van de laatste zes gepubliceerde berichten. De update ontvangt men vooralsnog wekelijks iedere woensdagavond. Op basis van ervaring kan de intensiteit en eventueel de dag van het versturen op een later moment worden aangepast.

Inschrijven voor het laatste nieuws van Eemshavenonline? Dat kan! Op de homepage is een mogelijkheid tot inschrijven, maar ook op iedere pagina en bij ieder bericht is een box te vinden waar ingeschreven kan worden. Het invoeren van naam en e-mailadres is hierbij al voldoende.

Na de inschrijving wordt een mail verstuurd om de inschrijving te bevestigen. Controleer je inbox of spambox en klik op de link om de inschrijving definitief te maken. De bevestigingspagina wordt geopend en de inschrijving is afgerond.

De mailupdate is te lezen via de mail zowel op de computer als via mobiel. Ook is er een mogelijkheid om de update in de browser te bekijken.

Translate