Havenonline

Necron Group AG nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Eemshavenonline mag sinds vandaag weer een nieuwe adverteerder welkom heten. Necron Group AG van harte welkom!

Necron Group is een Zwitsers vastgoed bedrijf met de focus op commercieel vastgoed. Het bedrijf heeft als missie kwalitatief hoogwaardige, aansprekende en duurzame vastgoed projecten te realiseren. Met Zwitserse perfectie, vertrouwen en respect voor de natuur, ontwikkelt, verhuurt en verkoopt Necron circulaire distributie- en opslagcentra, zorgcomplexen en hotels in Zwitserland, Nederland en andere EU landen.

Inmiddels heeft Necron haar vastgoed ook uitgebreid naar Eemshaven, waar zij de dochteronderneming Eemshaven Distribution Center BV gaan opzetten. Op een perceel van ongeveer 12,3 hectare gaat Necron een bedrijfsverzamelgebouw van circa 66.000 vierkante meter brutovloeroppervlakte realiseren.
Het complex, van 360 bij 144 meter, zal worden opgedeeld in zes units variërend van 5.800 tot 21.000 vierkante meter. Bij de bouw wordt rekening gehouden met hoogwaardige gebruikerseisen, zoals ruim voldoende loadingdocks, vrije hoogte van 12,20 meter en een vloerbelasting van 5.000 kg/m2. Tevens zal het complex gebouwd worden volgens het BREEAM duurzaamheidscertificering wat inhoudt dat het gebouw zoveel mogelijk bio-based en circulair wordt gebouwd.
De verwachting is dat het complex eind 2023 gereed zal zijn.

Necron heeft met hun Eemshaven Distribution Center gekozen voor de Eemshaven vanwege de goede ligging. Het nieuwe complex ligt dichtbij de Noordzee met een toegangsroute voor zeeschepen met een diepgang tot maximaal 13 meter. Verder biedt de Eemshaven direct toegang tot routes naar Duitsland, maar ook Amsterdam of Utrecht. Ook de veerverbinding naar Noorwegen geeft voordelen voor het complex.

Nieuwsgierig geworden naar Eemshaven Distribution Center? Neem een kijkje op de website, www.eemshavendistributioncenter.nl.

Translate