Havenonline

Het laatste nieuws op je mobiel

Eemshaven- Een tijdje terug alweer heeft Eemshavenonline WhatsApp en Telegram geïntroduceerd. Hiermee ontvang je de laatste nieuwsberichten van Eemshavenonline direct op je telefoon en hoef je niks meer te missen.

Op zowel WhatsApp als Telegram wordt gebruik gemaakt van een kanaal waarin de laatste nieuwsberichten gedeeld zullen worden. Eemshavenonline berichten direct op je telefoon? Klik hieronder op de logo’s om te abonneren op de kanalen. Een uitleg van hoe het werkt, staat verder in dit bericht.


Klik hier om te abonneren op het WhatsApp kanaal van Eemshavenonline

Klik hier om te abonneren op het WhatsApp-kanaal van Eemshavenonline

Klik hier om te abonneren op het Telegram-kanaal van Eemshavenonline


Wat is een kanaal?
Een kanaal op WhatsApp en Telegram is een omgeving waarin de kanaalbeheerder, Eemshavenonline, berichten kan sturen. Dit zal in het geval van Eemshavenonline gaan om de laatste nieuwsberichten. Het kanaal kan gevolgd worden en hiermee ontvang je het laatste nieuws direct op je telefoon. In het kanaal kan niet gereageerd worden en zijn jouw gegevens zoals telefoonnummer en profielfoto niet zichtbaar voor andere mensen.

Hoe kan ik Eemshavenonline volgen op WhatsApp of Telegram?
Klik op bovenstaande logo’s van WhatsApp of Telegram om het kanaal te openen.

Whatsapp
Bij het openen van het WhatsApp-kanaal staat rechtsbovenin ”volg”. Door hier op de klikken ga je het kanaal volgen en ontvang je het laatste nieuws. Zorg wel dat je meldingen inschakelt door op het belletje te klikken.

Telegram
Bij het openen van het Telegram-kanaal staat onderin ”lid worden”. Door hier op te klikken ga je het kanaal volgen en ontvang je het laatste nieuws. Zorg wel dat je meldingen inschakelt. Wanneer onderin ”geluid uit” staat zijn melding ingeschakeld. Indien meldingen zijn uitgeschakeld, zie je boven een luidspreker met een streep erdoor.

Volg jij Eemshavenonline al?

Translate