Havenonline

DelfSail maakt artiesten bekend tijdens eerste vrijwilligersbijeenkomst

Delfzijl- Vrijdag 22 maart stond voor DelfSail de eerste kennismakingsbijeenkomst plaats voor potentiële vrijwilligers. Geïnteresseerden konden informatie inwinnen bij de verschillende commissie die DelfSail kent en zich inschrijven. De opkomst was erg goed en de avond werd dan ook druk bezocht in de Evenementenhal in Delfzijl.

Tijdens de bijeenkomst werden voor het eerst ook de artiesten bekendgemaakt welke DelfSail heeft weten te boeken. Muzikale topartiesten zullen afreizen naar de havenstad en hiermee heeft DelfSail dan ook heel wat aanzien gewerkt.

Op donderdagavond 13 juni zal op het hoofdpodium Danny Vera optreden en daarmee DelfSail officieel openen. Vrijdag 14 juni zal Jannes een optreden verzorgen en ook Marco Schuitemaker, bekend van zijn enorme hit de Engelbewaarder zal het publiek mee laten zingen. Jan Smit zal deze dag de volgende in rij zijn en met een spetterende vuurwerkshow zal het duo Suzan en Freek de dag afsluiten.

Zaterdagavond 15 juni zullen nogmaals enkele grote namen het podium betreden. De band Son Mieux zal een optreden verzorgen, gevolgd door Davina Michelle met haar eigen liveband. Dan is de laatste dag van het evenement alweer aangebroken, zondag 16 juni. De Sail-out zal muzikaal omlijnt worden door de band Ancora.

Alle bovenstaande optredens zullen zich afspelen op het hoofdpodium. Daarnaast zijn er nog kleinere podia, waar ook een leuk programma is opgezet. De optredens zijn allemaal vrij en gratis toegankelijk.

Inmiddels zijn 16 tallships gecontracteerd om naar DelfSail te komen. Bekijk de schepen hier.

Translate