Bedrijven

Taxi Groningen nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Eemshavenonline kan sinds vandaag weer een nieuwe adverteerder welkom heten. Taxi Groningen, van harte welkom.

Al ruim 20 jaar is Taxi Groningen actief in Groningen en omstreken. Taxi Groningen is een betrouwbaar taxibedrijf dat u vakkundige en betrouwbare taxi-chauffeurs biedt tegen scherpe tarieven. Daarnaast staat service, gastvrijheid en stiptheid hoog in het vaandel. Dit alles 24 uur per dag en 7 dagen per week. Door de ervaring van de chauffeurs weten zij altijd hun weg te vinden in de stad Groningen, maar ook daar buiten.

Naast de normale taxi ritten biedt Taxi Groningen ook vervoer naar Schiphol, directie en VIP vervoer, maar ook vervoer voor de bemanning van schepen. Bij Taxi Groningen bent u altijd verzekerd van een comfortabele en luxe taxi, met ruime stationwagons, meerdere personenbusjes en luxe directie auto’s. Alle taxi’s zijn van een recent bouwjaar, goed onderhouden en uiteraard van alle gemakken voorzien, zoals navigatie, airconditioning en extra beenruimte. Ook zijn alle taxi’s van Taxi Groningen voorzien van een mobiel PIN apparaat, zodat u de rit gemakkelijk kunt afrekenen.

De chauffeurs van Taxi Groningen zijn goed getraind en volgen regelmatig trainingen om de kennis over de weg op pijl te houden. Taxi Groningen beschikt dan ook over het TX Keurmerk, wat garant staat voor een betrouwbaar en eerlijk vervoer voor een goede prijs.

Met een sterke back-office op de achtergrond, kan Taxi Groningen snel en adequaat reageren op uw taxi verzoek. De taxi centrale zit 24 uur per dag voor u klaar via het nummer: 050 541 73 90. Voor informatie over de diensten van Taxi Groningen, of het maken van een reservering kunt u ook via de e-mail contact opnemen, info@taxi-groningen.nl.

Nieuwsgierig geworden naar Taxi Groningen, neem een kijkje op de website www.taxi-groningen.nl of bel 050 541 73 90.

Translate