Bedrijven

NDO Nederland nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Opnieuw mag Eemshavenonline weer een adverteerder verwelkomen. Van harte welkom NDO Nederland!

Onder de vlag van Inspecto Visio wordt al jaren gewerkt voor grote corporates, bijvoorbeeld in de olie- en gasindustrie. Maar steeds vaker kloppen ook bedrijven in het mkb aan voor hulp. Speciaal voor die mkb’ers is NDO Nederland opgericht.

Met NDO Nederland worden niet-destructieve onderzoeken bereikbaar gemaakt voor elke mkb’er die zekerheid wil. Die wil voorkomen dat je achteraf tegen gigantische reparatiekosten aanloopt of te laat oplevert, met alle gevolgen van dien.

Waarom zou je niet-destructief onderzoek laten uitvoeren door NDO Nederland? Omdat NDO ervoor kan zorgen dat je veel geld en tijd bespaart. In de bouw worden de regels niet altijd even goed nageleefd, maar de eisen zijn wel streng. Vaak kun je een beschadiging of defect in een vroeg stadium nog goedkoop en snel repareren. Maar hoe later je het probleem ontdekt, hoe groter de gevolgen. Door regelmatig niet-destructief onderzoek uit te laten voeren, heb je zekerheid over de kwaliteit en ben je geen of minder geld kwijt aan reparaties of vertragingen.

Om zo veel mogelijk mkb-bedrijven te helpen, heeft NDO een breed aanbod van niet-destructieve onderzoeken. Hiermee kan NDO je in allerlei situaties helpen. Bijvoorbeeld bij het repareren van bruggen of het bouwen van stalen constructies. Naast onze standaard onderzoeken helpt NDO je ook graag met maatwerk. Sterker nog: we worden graag uitgedaagd om met oplossingen te komen waar niemand aan heeft gedacht!

Nieuwsgierig naar de activiteiten van NDO Nederland? Neem dan een kijkje op de website www.ndo-nederland.nl.

Translate