Bedrijven

Landgoed Ekenstein nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Eemshavenonline mag weer een nieuwe adverteerder verwelkomen. Hotel – Restaurant Landgoed Ekenstein te Appingedam van harte welkom.

In een ambiance van de vroegere jaren, kunt u genieten van de kwaliteit van nu. Hotel Restaurant Landgoed Ekenstein te Appingedam is een unieke locatie voor een diner maar ook een overnachting. In het landhuis uit 1648 wordt u volledig in de watten gelegd. Het restaurant staat voor u klaar en laat de gasten genieten van culinaire verrassingen met de beste producten, voor zowel lunch als diner.

Daarnaast biedt Landgoed Ekenstein 28 hotelkamers waar u heerlijk kan ontspannen. Een gedeelte van deze hotelkamers bevindt zich in het historische landhuis, een ander gedeelte in de nieuwbouwvleugel. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals, boxspringbedden, bad/douche, toilet, telefoon, televisie en gratis wifi. Met een grote parkeerplaats waar u kosteloos kan parkeren begint uw verblijf goed.

Naast de hotelkamers biedt Landgoed Ekenstein ook mogelijkheden voor uw bijeenkomsten of feesten, dit voor zowel zakelijk als privé. Ekenstein heeft zeven zalen tot hun beschikbaar die elk hun eigen uitstraling hebben, waardoor de locatie ook ideaal is voor bijvoorbeeld een huwelijksfeest.

Landgoed Ekenstein heeft een oppervlakte van ongeveer 13 hectare. Met het Damsterdiep die er langs stroomt en de rijkdom aan flora en fauna die het landgoed kent, een uniek wandelgebied. Maar ook Appingedam is prachtig en tevens bekend door zijn beroemde hangende keukens.

Nieuwsgierig geworden naar Landgoed Ekenstein? Neem een kijkje op de website via www.ekenstein.com. Boek uw overnachting of bekijk wat het restaurant uw kan serveren. De medewerkers van Landgoed Ekenstein staan voor u klaar om van uw verblijf een bijzondere ervaring te maken.

Translate