Bedrijven

Hotel Restaurant Termunterzijl nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Eemshavenonline mag met trots weer een nieuwe adverteerder welkom heten. Welkom Hotel Restaurant Termunterzijl!

Op een uniek plekje in Groningen en aan de Eemsmonding ligt het kleine havenplaatsje Termunterzijl, waar ook het gelijknamige Hotel Restaurant Termunterzijl is gevestigd. Omringt door prachtige natuurgebieden, polderlandschappen en de rivier de Eems. Op dertig minuten rijden van de bruisende stad Groningen en tevens dichtbij de haven van Delfzijl, maar ook de Eemshaven.

Het hotel telt zesentwintig prachtige en nieuwe kamers die zowel voor privé als zakelijke overnachtingen te boeken zijn. De kamers beschikken elk over hun eigen badkamers en enkele kamers hebben een prachtig uitzicht over de dijk en het dorp. Twee van de zesentwintig kamers zijn luxe hotelsuites die op de tweede verdieping liggen. Deze suites hebben uitzicht over de Eems en bij helder kan de hotelgast Duitsland liggen.

In het restaurant kan de gast genieten van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of gewoon een kopje koffie. Het restaurant biedt zowel een uitgebreide lunch als een dinerkaart. Vergezeld met deze lunch- en dinerkaart heeft het restaurant een uitgebreide bier- en wijnkaart. Alle producten uit de keuken zijn zoveel mogelijk producten en ingrediënten uit de streek, met een menukaart die elk kwartaal wordt aangepast aan het seizoen.

Naast overnachten en dineren, biedt Hotel Restaurant Termunterzijl ook vergadermogelijkheden. Even weg uit de drukte, maar toch een ideale locatie voor bedrijven om vergaderingen te laten plaatsen. De hotel beschikt over twee vergaderzalen, met een capaciteit tot 100 personen.

Nieuwsgierig geworden naar Hotel Restaurant Termunterzijl? Neem dan een kijkje op de website www.hoteltermunterzijl.nl en boek een overnachting of een tafel in het restaurant.

Translate