Bedrijven

DHSS nu ook op A1 locatie in IJmuiden

IJmuiden- Altijd leuk om nieuws te mogen delen van de Eemshavenonline adverteerders. DHSS maakte vandaag bekend een extra support base te hebben geopend in de IJmondhaven in IJmuiden. Opnieuw weet DHSS een A1 locatie te bemachtigen, naast de locaties in Den Helder en Eemshaven.

De terminal is gelegen aan de Volendamkade met aan de overkant de eerder verkregen kantoren en warehouse locatie. Inmiddels is het eerste project op nieuwe locatie ook al van start. Het jack-up installatie schip Bold Tern ligt voor de kant met daarbij meerdere crewtenders die dagelijks zullen afmeren.

De nieuwe locatie is uitermate geschikt voor zowel installatie-, als service operation schepen. Ook crewtenders kunnen optimaal gebruik maken van de Volendamkade met een Ro-Ro steiger voor de deur.

Na de locatie uitbreiding van DHSS in de Eemshaven, weet DHSS dus nu ook de zeehaven IJmuiden te veroveren en dit zal voor langere termijn zijn. Op alle locaties ondersteunt DHSS haar klanten, in de olie en gas en de offshore wind, met een uitbreid logistiek pakket. Alles bieden wat de klant nodig heeft, is dan ook het motto van DHSS.

Foto’s DHSS

Translate