Havenonline

KGH Customs nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Van harte welkom KGH Customs als adverteerder op Eemshavenonline. Erg leuk dat vele bedrijven inmiddels Eemshavenonline weten te vinden en gebruik willen maken van de advertentiemogelijkheden.

50 jaar geleden maakte een man zijn dagelijkse wandeling vlakbij de grens tussen Noorwegen en Zweden. De omgeving was schitterend en het was zijn favoriete moment van de dag, tot hij bij de grens kwam en wat hij daar zag behoorlijk schokkend vond. Maar het was ook het begin van iets heel moois. Karl G. Hansson had een probleem ontdekt en kwam met een oplossing. De kloof dichten tussen vrachtwagenchauffeurs en douaneambtenaren

Met meer dan 50 jaar ervaring en meer dan 28.000 klanten biedt KGH Customs u de mensen, inzichten en services om extra waarde toe te voegen aan uw douaneprocedures en deze te stroomlijnen.

Ook in de scheepvaart zijn douane procedures van groot belang. Alle goederen die het land verlaten dienen geëxporteerd te worden en alle goederen die het land binnen komen geïmporteerd. Van de kleinste pakketjes tot de grootste lading, overal wordt een douane document bij gemaakt. De douane is dan ook actief in de Eemshaven om, indien nodig, een controle uit te voeren op lading.

KGH heeft een uitgebreid portfolio aan grensgerelateerde diensten aan meer dan 28.000 klanten uit heel Europa. Met een dienstverlening die 7 dagen per week en 24 uur per dag klaar staat, is KGH met meer dan 800 collega’s in 39 operationele vestigingen strategisch aanwezig in alle belangrijke havens en grensovergangen.

De kennis en competenties heeft KGH opgebouwd door nauwe samenwerking met de klanten. Zij zijn de experts in fysieke distributie, terwijl wij volledig gericht zijn op douanemanagement. KGH helpt u doelen te bereiken door grensovergangen eenvoudiger te maken.

Wilt u meer informatie over de diensten en tarieven van KGH? Kijk dan op: www.kghcustoms.nl.

Translate