Havenonline

FerryGoGo nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Sinds vandaag mag Eemshavenonline weer een nieuwe adverteerder verwelkomen. FerryGoGo van harte welkom!

Een overzicht van welke veerboten vertrekken en naar welke landen en eilanden? FerryGoGo schiet te hulp met prijzen, informatie over de hutten en kaartjes voor de beste overtocht voor elke vakantieplanning. Met FerryGoGo heeft men in één keer een overzicht van alle informatie over de reis en tevens waar de tickets zijn te boeken.

FerryGoGo is een aantal jaren geleden ontstaan tijdens het plannen van een wereldreis. Voor de reis was het vaak lastig te achterhalen wat de opties en kosten waren van verschillende veerboten tijdens de reis. Met FerryGoGo wordt alle informatie gegeven over veel Europese veerverbindingen en de website wordt continue uitgebreid. Met FerryGoGo kan per land bekeken worden wat de handigste overtocht is naar de plek van bestemming. Een goede uitleg over de ferry mogelijkheden, volop ferry informatie en een reisplanning zodat de klant bijvoorbeeld bij één partij maar tickets hoeft te kopen voor verschillende veerverbindingen, dat is het doel van FerryGoGo.

Sinds kort is de nieuwe veerboot tussen Eemshaven en Kristiansand (Noorwegen) ook toegevoegd aan de website van FerryGoGo. De pagina geeft volledige informatie die benodigd is om de tocht naar Kristiansand te maken. Prijzen, tarieven, hoe te boeken, scheepsinformatie en tevens veel gestelde vragen over de reis.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op FerryGoGo en boek nu de reis vanuit de Eemshaven naar Noorwegen.

Translate