Havenonline

Eerste afvaart van Romantika vanuit Cuxhaven geannuleerd

Cuxhaven- De eerste afvaart van de Holland Norway Lines vanuit het Duitse Cuxhaven, zou op dinsdag 18 april plaatsvinden. Echter werd vandaag betekent gemaakt dat de afvaart is geannuleerd.

In berichtgeving van RTV Noord, werd vandaag medegedeeld dat de Holland Norway Lines de eerste Duitse afvaart heeft moeten cancellen. Vanaf midden april zou de Romantika vanuit Cuxhaven gaan varen. Per 1 juni zullen de afvaarten dan vanaf Emden plaatsvinden. Dit alles is besloten omdat de Holland Norway Lines de faciliteiten in de Eemshaven niet gereed heeft.

De laatste tijd heeft het schip gewoon nog enkele afvaarten kunnen doen vanuit de Eemshaven en het schip is dan ook op 1, 3, 8, 11 en 13 april in de Eemshaven geweest. Het verplaatsen van de afvaarten naar Duitsland is besloten om de continuïteit van de afvaarten te garanderen.

Nu blijkt echter dat de voorbereidingen van de afvaarten in Cuxhaven niet gereed zijn en de eerste afvaart op 18 april dan ook niet kan doorgaan. De eerste afvaart zal nu plaatsvinden op donderdag 20 april, zoals ook op de website van de Holland Norway Lines staat vermeld.

Translate