Bedrijven

Lubbers Logistics Group nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Eemshaven- Eemshavenonline mag met trots weer een nieuwe adverteerder verwelkomen op de website. Welkom Lubbers Logistics Group!

Lubbers Logistics Group is een logistiek dienstverlener die veelal actief is in de maritieme industrie. Naast wegtransporten, regelt Lubbers ook vele lucht- en zeevrachten en kunnen zij het volledige transport van boortoren verplaatsingen begeleiden.

Inmiddels is Lubbers ook met een eigen vestiging aanwezig in de Eemshaven. De Eemshaven leeft en ademt on- en offshore wind. Het grootste onshore windpark van Nederland is er gevestigd en de haven speelt een prominente rol in de ontwikkeling van windparken op zee. Zowel tijdens de bouw van de windturbines als het daaropvolgende onderhoud ervan. De haven is een basis-, rangeer- en servicehaven geworden voor offshore windparken, vooral in het Duitse aangrenzende deel van de Noordzee.

Als wereldwijde logistieke dienstverlener met focus op de duurzame energiesector zijn de ontwikkelingen in de Eemshaven belangrijk voor Lubbers. Lubbers is van mening dat, om de activiteiten en bijbehorende cultuur, goed te begrijpen het nodig is om lokaal aanwezig te zijn en bij te dragen aan de ontwikkeling van deze sector. Alleen zo kan een ​​optimale service aan deze jonge nieuwe industrie worden gegarandeerd.

Vanuit de vestiging van Lubbers in de Eemshaven bedienen zij de lokale markt in en rond de haven. Door de aanwezigheid van trucks, trailers en autolaadkranen op deze locatie kan Lubbers snel reageren op aanvragen. De vestiging vervult een ondersteunende functie binnen het Europese groepage netwerk van Lubbers. Groepage zendingen die zijn opgehaald of moeten worden afgeleverd in de regio Eemshaven, Delfzijl of Farmsum gaan via deze vestiging voor (tijdelijke) op- of overslag.

Naast transportdiensten biedt Lubbers ook offshore container- en basket verhuur. De containers worden geleverd vanuit eigen voorraad in de Eemshaven.

Nieuwsgierig naar de diensten van Lubbers, waaronder de containerverhuur, neem een kijkje op de website www.lubbers.net.

Translate